Produk AINS

Suppliment mata sihat,Rawat masalah mata seawal 7 hari, rabun jauh,rabun dekat, silau, katarak mata, produk ains dan k-ion nano, 100% produk organik

Info Produk AINS

Tablet kesihatan mata yang berasaskan daripada 8 bahan organik yang sangat bermanfaat untuk penglihatan anda. Ia merawat pelbagai masalah mata anda secara dalaman tanpa sebarang pembedahan dengan lebih berkesan SEAWAL 7 HARI!

Produk AINS ini merupakan produk kesihatan berbentuk tablet yang dihasilkan khas untuk merawat pelbagai jenis penyakit mata daripada 100% bahan organik yang terbukti memberi manfaat besar kepada kesihatan mata anda. Kini anda mampu merawat mata anda tanpa perlu mengeluarkan belanja beribu-ribu menempah cermin mata tebal mahupun melakukan sebarang pembedahan yang berisiko.

Cara Penggunaan

Dengan hanya mengunyah sebiji tablet dua kali setiap hari secara konsisten, anda mampu merasai perubahan positif kepada penglihatan anda SEAWAL 7 HARI.

Kebaikan Produk AINS

Penglihatan anda menjadi lebih jelas dan terang serta memudahkan anda membaca tanpa cermin mata.

Anda kini boleh memandu pada waktu malam dengan lebih yakin dan selamat kerana masalah silau mata anda semakin pulih.

Anda akan berasa sangat selesa melakukan apa juga aktiviti kerana tiada lagi kegatalan dan kemerahan serta jangkitan pada mata anda.

Selaput dan katarak mata kini semakin menipis dan mampu melihat semuanya dengan lebih terang.

Anda boleh melakukan aktiviti harian dengan lancar tanpa mengalami sebarang pening kepala.

Isi Kandungan AINS

1. Semen Helianthus Annus – Kuaci/Biji Bunga Matahari

Kuaci mengandung selenium, zinc dan vitamin E yang boleh mencegah gangguan pada mata seperti katarak dan gangguan yang disebabkan oleh faktor penuaan.

Biji bunga matahari sangat kaya akan vitamin A dan C. Kajian menunjukkan bahawa antioksidan yang tinggi mampu mengurangi risiko penyakit mata seperti katarak dan melindungi dari degenerasi makula.

2. Fructus lycopersiconEsculentum – Tomato

Tomato sangat kaya dengan Vitamin A yang amat membantu merawat masalah mata terutamanya rabun malam dan rabun jauh serta penyakit-penyakit mata yang lain akibat kekurangan vitamin.

Daun tomato pula sangat berguna untuk merawat saraf optik dan mata yang lemah.

3. Rhizome Daucus Carota – Lobak

Lobak merah kaya dengan kandungan beta-kerotin, yang bertukar menjadi vitamin A dalam hati manusia. Vitamin A ini sangat diperlukan untuk mempertajam penglihatan pada waktu malam.

Beta-kerotin juga menghalang degenerasi makula dan katarak yang merupakan masalah kesihatan mata yang biasa dihadapi oleh golongan yang berusia serta menghalang kebutaan.

Lobak merah juga mengandungi lutein. Ia merupakan antioksidan yang berfungsi untuk melindungi mata daripada cahaya.

4. Flos Brassica Oleracea- Kobis

Beta-karotin yang terkandung dalam kobis berperanan untuk melindungi mata dari berbagai penyakit kronik dan juga dapat mencegah pembentukan katarak pada mata.

5. Fructus Phoenix Dactylifera- Kurma

Kurma juga antara salah satu buah yang memiliki banyak manfaat khasnya untuk menjaga kesihatan mata. Ini karana buah kurma sangat kaya dengan kandungan vitamin dan nutrisi yang terbukti baik untuk kesihatan mata.

6. Fructus Vitis Vinifera – Anggur

Anggur memiliki kandungan antioksidan yang penting seperti lutein dan zeaxanthin yang dapat menjaga kesihatan mata. Ia juga membantu mencegah serta melambatkan perkembangan degenerasi makula dan dapat mengurangkan stres visual akibat melihat skrin komputer dan telefon bimbit.

Ia mengurangkan risiko rabun dan dapat meningkatkan penglihatan terutamanya pada waktu malam. Antioksidan yang terdapat pada biji anggur ini mampu melindungi sel-sel retina yang berfungsi untuk membezakan warna serta membantu penglihatan ketika dalam keadaan kurang cahaya.

7. Persea Americana- Avocado

Avocado merupakan sumber lutein karotenoid yang sangat baik untuk kesihatan mata. Ia dapat membantu melindungi mata daripada katarak.

8. Punica Granatum- Delima

Buah delima memiliki kandungan vitamin A seperti beta-kerotin dapat memastikan mata sentiasa sihat. Ini karena buah delima dapat merangsang penghasilan rhodopsin pada bahagian mata untuk meningkatkan penglihatan.

Ia juga mengandungi vitamin B, C dan K serta zink yang dapat membantu anda menyembuhkan rabun dekat, serta penglihatan yang kabur pada malam hari. Ia juga boleh digunakan sebagai ubat titis mata kerena terbukti dapat melambatkan perkembangan katarak.

Testimoni AINS

Statistik menunjukkan bahawa 8 daripada 10 rakyat Malaysia mempunyai masalah penyakit mata, sama ada yang ringan seperti rabun sehinggalah penyakit mata kronik seperti Glaukoma yang boleh menyebabkan kebutaan. Memiliki mata yang jelas, terang, sihat dan kurang silau merupakan impian setiap orang yang menghidap penyakit mata ini.

Penyelesaian yang mereka lakukan ini sangat MAHAL dan BERISIKO TINGGI. Inilah sebabnya kami menghasilkan produk kesihatan mata yang terlaris di pasaran iaitu produk AINS.