FAQ

Mengenai Produk AINS

1. Apakah kesan utama hasil produk AINS ini?

Kesan utama hasil pengambilan produk AINS ini ialah penglihatan anda yang selama ini kabur akan menjadi lebih terang jelas dan tahap silau semakin berkurangan. Penyakit-penyakit berkaitan dengan mata anda seperti rabun jauh dan dekat, masalah katarak, masalah silau, masalah selaput mata, mata berair dan merah, power mata yang tinggi serta masalah glukoma semakin sembuh.

2. Bilakah kesan-kesan tersebut akan mula kelihatan?

Ianya bergantung sepenuhnya kepada kondisi kesihatan mata anda. Ia akan menunjukkan kesan seawal 7 hari selepas anda mengamalkan pemakanan produk AINS ini.

3. Berapakah harga untuk 1 botol dan bagaimana cara pengambilannya?

Harga Produk AINS adalah sangat murah dan berbaloi untuk anda. Harganya mengikut botol hanya..

RM100 SAHAJA (1 Botol)

*RM130 SAHAJA (2 Botol)

*RM180 SAHAJA (3 Botol)

*RM250 SAHAJA (4 Botol)

(* harga ini TERHAD sehingga 30 Mei 2019)

4. Adakah ianya selamat dan sesuai untuk semua golongan?

Produk AINS ini dihasilkan daripada 8 bahan organik semulajadi sepenuhnya dan tiada sebarang bahan kimia digunakan. Produk AINS ini juga berbentuk tablet dan sangat mudah dikunyah. Ianya sangat selamat dan sesuai untuk semua golongan.

5. Apakah isi kandungan sebenar dalam produk AINS ini?

Ia dihasilkan daripada 8 jenis bahan semulajadi yang terbukti mampu merawat segala masalah mata anda bagi merawat dan menyembuhkan penglihatan anda secara dalaman. 8 bahan tersebut ialah:

  • Semen Helianthus Annus (Kuaci/Biji Bunga Matahari)
  • Fructus lycopersiconEsculentum (Tomato)
  • Rhizome Daucus Carota (Lobak)
  • Flos Brassica Oleracea (Kobis)
  • Fructus Phoenix Dactylifera (Kurma)
  • Fructus Vitis Vinifera (Anggur)
  • Persea Americana (Avocado)
  • Punica Granatum (Delima)

6. Betulkah produk AINS ini benar-benar berkesan?

Produk AINS ini telah dipasarkan di seluruh Malaysia dan Indonesia sejak tahun lepas 2018. Ia telah terbukti mampu merawat segala masalah kesihatan mata dengan mudah dan pantas tanpa sebarang pembedahan. Anda boleh lihat sendiri kejayaan para pengguna kami di sini

Mengenai Produk K-Ion Nano

1. Apakah kesan yang didapati setelah menggunakan cermin mata K-Ion Nano ini?

Tidak seperti penggunaan cermin mata biasa, cermin mata K-Ion Nano ini bertujuan untuk menjaga kesihatan mata dan merawat masalah mata rabun anda. Mata anda akan menjadi lebih sihat, kepala anda tidak lagi merasa pening akibat power mata yang tinggi serta masalah rabun anda akan kembali pulih secara beransur-ansur.

2. Bilakah kesan-kesan tersebut akan mula dirasai?

Jika anda memakai cermin mata K-Ion Nano ini secara berterusan selama 8 jam setiap hari, kesan-kesannya akan ditunjukkan dalam masa 14 hari.

3. Apakah bahan yang digunakan untuk membuat cermin mata K-Ion ini?

Cermin mata K-Ion Nano ini diperbuat dari bahan cermin getah termoplastik yang unik dengan teknologi nano. Ia membantu membebaskan tenaga anion dan sinar inframerah jarak jauh serta membantu membekalkan oksigen sekitar mata dan mengurangkan jangkitan pada mata.

4. Adakah ianya telah terbukti berkesan?

Ia telah lama dipasarkan di Malaysia dan di Indonesia, malahan telah menjadi ikutan ramai kerana cermin mata K-Ion Nano ini bukan sekadar nampak bergaya, ianya juga telah membantu ramai pengguna memelihara kesihatan mata. Anda boleh melihat testimonial dari Nissa Sabyan sendiri di sini.

5. Berapakah harga sebenar untuk memiliki cermin mata K-Ion ini?

Harga cermin mata K-Ion nano ini hanya RM250 sahaja dengan pilihan 4 warna yang menarik iaitu hitam, biru, ungu dan merak. Anda akan mendapat 1 botol produk AINS yang bernilai RM180 secara PERCUMA dengan setiap pembelian cermin mata K-Ion nano ini.

Cermin mata biasa hanya membantu anda melihat lebih jelas tetapi tidak membantu merawat dan memelihara kesihatan mata anda. Akhirnya mata anda semakin rabun, letih dan tidak sihat. TETAPI dengan cermin mata K-Ion ini, anda bukan sahaja kelihatan bergaya, kesihatan mata anda juga akan terjamin!

Rawat masalah penglihatan anda dan serlahkan kesihatan mata anda dengan lebih bergaya dengan cermin mata K-Ion Nano sekarang juga. Dapatkannya Di Sini!